Тренерський семінар у Черкасах
Написав Administrator   
Неділя, 25 березня 2012, 12:07

3_5645645645645898900313

   У Черкасах пройшов тренерський семінар. Дводенний захід, ініційований Федерацією баскетболу України відвідали тренери з Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей.

  Подібні семінари ФБУ проводить в різних куточках держави. Зараз в Україні користуються світовою практикою, згідно з якою тренери, які працюють в ДЮСШ та шкільних командах, черпають баскетбольні навики не лише з власного досвіду, а й з лекцій провідних тренерів. Протягом двох днів на паркеті черкаського ПС «Будівельник» своїми знаннями ділилися Валентин Мельничук, Руслан Сушко, Владислав Ісаченко, Олег Рубан та Максим Міхельсон. Для наставника «Черкаських Мавп-96» та кадетської збірної України цей семінар взагалі став першим, коли він виступав у ролі лектора. Сам Міхельсон неодноразово був учасником подібних семінарів в якості слухача і він переконаний, що без таких зустрічей прогрес тренера фактично неможливий.

  А от справжньою зіркою черкаського семінару став відомий український спеціаліст – Валентин Мельничук. Екс-наставник збірних України та Португалії, а нині головний спеціаліст ФБУ не лише встигав читати лекції, а й постійно роздавати автографи.

        2_35654656544375

mavpabasket