Бронзова серія. Другий матч. «Дніпро» – «Черкаські Мавпи» 77:82
Неділя, 30 квітня 2017, 17:13

300417 10

«Черкаські Мавпи» вирвали перемогу

в Дніпрі і зрівняли рахунок у

бронзовій серії 

 

«Дніпро» – «Черкаські Мавпи» 77:82 (16:16, 26:23, 16:22, 19:22)

«Дніпро»: Мішула 20 + 10 передач, Тимофеєнко 20 + 5 підбирання, Загреба 11 + 4 підбирання, Ревзін 8, Дзюба 7 + 5 підбирань,

«Черкаські Мавпи»: Кольченко 28 + 5 підбирань + 4 передачі, Девіс 11 + 9 підбирань, Тихонов 9 + 5 підбирань, Кальніченко 9, Бояркін 8 + 7 передач, Івшін 8, Чумаков 7, Сізов 2

Рахунок в серії – 1:1

 

Хід гри

Команди сміливо почали матч, влаштувавши перестрілку з-за дуги, переможцями з якої вийшли «Мавпи». Гості захопили перевагу на перших хвилинах, виглядали краще в атаці і влучали з гри з високим відсотком. Господарі підрівняли рахунок під завісу стартової десятихвилинки завдяки перебору фолів у «Мавп», за що «Дніпро» карав суперника точними штрафними.

Друга чверть проходила в рівній боротьбі. У кожного з колективів був свій герой в атаці: у «Мавп» шикарну першу половину провів Кольченко, який нарешті прокинувся і набрав 17 очок за дві чверті. У «Дніпра», як і в першому матчі, вів за собою команду Мішула, який і в цьому поєдинку взяв роль першої скрипки в атаці. Найбільш неприємним моментом для Дениса Журавльова стали 4 фоли лідера команди Станіслава Тимофеєнка, у «Мавп» також з фол траблом на велику перерву пішов Сізов.

У третій чверті гравці обох команд трохи завелися і почали грати в більш швидкий баскетбол з елементами гри один в один. Продовжував феєрити Кольченко, який до середини десятихвилинки набрав половину командних очок і допоміг своїй команді не тільки виграти чверть, а й піти на останню перерву в ролі лідера.

Після десятихвилинної погоні, яка почалася ще на екваторі третьої чверті, «Дніпро» повернув собі лідерство завдяки двом влучним дальнім Вільховецького і Мішули. Реакція Міхельсона була моментальною – наставник Мавп взяв хвилину, щоб зупинити ривок суперника і привести своїх гравців до тями. І треба сказати тайм-аут виявився своєчасним: «Мавпи» тут же видали ривок 7:0 і швидко перевернули все з ніг на голову, після чого хвилину довелося брати вже Журавльову.

Однак, як виявилося, міні-спурт «Мавп» в цьому матчі був вирішальним. Гості зайшли у фінальну двохвилинку за 5-очкової переваги, яку «Дніпро» відіграти не зміг. Господарі не влучили вирішальні кидки і фактично закінчили матч неспортивним фолом Тимофеєнка, який грубо сфолив на Чумакові і відправився відпочивати. Мішула забив ще один триочковий, проте точні штрафні кидки «Мавп» дозволили їм зберегти здобуту перевагу і виграти другий матч бронзової серії!

 

300417 11

 

Герої гри

Справжнім героєм матчу став захисник «Черкаських Мавп» Олександр Кольченко, який провів шикарний матч, набравши 28 очок.

 

Наступний матч

Третій матч серії суперники проведуть у Черкасах 3 травня о 19:00.

 

fbu.ua