"Черкаські Мавпи" - учасники 1/2 плей-оф Суперліги Парі-Матч!
Написав Administrator   
Вівторок, 28 березня 2017, 20:41

IMG 2920fkekfkv

БК "БІПА" – БК "Черкаські Мавпи" 61:66 (5:17, 17:19, 15:11, 24:19).

 

 

Черкаські Мавпи вслід за Хіміком та Будівельником виходять до наступної стадії плей-оф Cуперліги Парі-Матч!

Анкета матчу:
Одеса. УСК "Одеса"
БК "БІПА" – БК "Черкаські Мавпи" 61:66 (5:17, 17:19, 15:11, 24:19 )

 

Найрезультативніші:
БК "БІПА": Волчанов 16оч, 8пб.
БК "Черкаські Мавпи": 17оч, 5пб.

 

Хід гри:
Свідками яскравого та драматичного поєдинку стали сьогодні вболівальники в Одесі.

Місцева БІПА намагалася взяти реванш за поразку в першому матчі плей-оф в Черкасах і це одеситам майже вдалося.

 

Старт матчу команди провели не накручуючи темп, а віддаючи перевагу вдалому захисту. Зайвим свідченням цього став той факт, що за перші 5 хвилин на двох команди набрали лише 8 балів. Проте далі підопічні Максима Міхельсона почали створювати небезпечні моменти біля кільця одеситів та реалізовувати їх, при цьому продовжуючи дуже вдало захищатися, що дозволило "білим" піти у відрив 11:0 та виграти чверть з рахунком 5:17.

 

У другій десятихвилинці БІПА прийшла в себе, хоча відсоток влучань з лінії штрафних гравці так і не підтягнули. В цілому чверть пройшла на зустрічних курсах і завершилася за рахунку 22:36, який на останній секунді встановив гравець "мавп" – Ігор Чумаков.

 

Не скинули обертів команди і в другій половині матчу. Ба більше – одесити почали скорочувати перевагу зусиллями форварда Михайла Волчанова, який буквально самотужки почав відігравати різницю в рахунку, а допомагали йому в цьому самі гравці "мавп", які за зустріч здійснили 26 (!!!) втрат.  За 7 хвилин до закінчення зустрічі останній фол отримав капітан гостей Андрій Кальніченко, що мотивувало одеситів битися до останнього та скорочувати відстань в рахунку ще більше. І підопічним Вадима Пудзирея це практично вдалося: за  дві хвилини до завершення четвертої чверті різниця в рахнку складала лише 2 бали, проте на більше господарів не вистачило. Черкаські Мавпи в перестрілці штрафними не залишили шансів одеситам та перемогли у другому матчі плей-оф, чим забезпечили собі вихід у півфінал змагань.

 

Герой матчу:
У господарів однозначно кращим був Михайло Волчанов, який практично самотужки почав скорочувати різницю в рахунку. Набрав Михайло за 28 хвилин 16 очок та виконав 8 підбирань.

 

У черкасців лідером був Андрій Кальніченко, який хоча і залишив майданчик за 7 хвилин до завершення гри – все рівно залишився найрезультативнішим. На рахунку капітана 17 очок та 5 підбирань.