"Черкаські Мавпи" легко перемогли "Золотой Вєк" в Кубку України
Написав Administrator   
Четвер, 03 листопада 2016, 10:01

564553458298

"Золотой Вєк" – "Черкаські Мавпи" 91:124 (16:37, 31:34,17:29,27:24)

 

Анкета матчу:

Кропивницький. ФФВ

Золотой Век – Черкаські Мавпи 91:124 (16:37, 31:34,17:29,27:24)

 

Найрезультативніші:

Золотой Век: Сосой – 24оч, 4пб.
Черкаські Мавпи: Девіс – 18оч, 7пб, 4рп.

 

Хід гри:
Розпочалася гра в Кропивницькому з активних дій вихованця черкаської школи баскетболу – Дмитра Скапінцева. Молодий форвард за першу хвилину заробив 4 бали з фарби, а потім йому на зміну прийшов більш досвідчений Сізов, який оформив для себе сім балів на старті зустрічі. Господарі ж діяли на старті безрезультативно, і як наслідок отримали стартовий ривок 0:13. Відкрив же лік власним набраним балам “Золотой Век” на четвертій хвилині з лінії штрафних. В свою чергу гості продовжували над результативно діяти в атаці і як підсумок – 16:37 після першої десятихвилинки в Кропивницькому.

 

Початок другої чверті для “мавп” ледь не став холодним душем, коли за декілька атак підопічні Максима Міхельсона пропустили два точних дальніх від жовто-чорних. Проте гості не знітилися і відповіли своїми влучними кидками з-за дуги, влаштувавши справжнє баскетбольне шоу для вболівальників. В середині другої чверті у “білих” дебютував Антон Давидюк, який пропустив початок сезону через травму, і в першу ж свою хвилину на паркеті Антон відзначився власними балами. В подальшому ж гості демонстрували швидкий баскетбол з акцентом на атаку, а аматори намагалися не відпустити “мавп” надто далеко. Отож перша половина матчу завершилася з неймовірними 47:71 на користь гостей.

 

На старті другої половини матчу продовжили активно себе проявляти “великі” гостей. Цього разу глядачі побачили ефектні два від Андрія Кальніченка, а трохи згодом почав домінувати американський легіонер “білих” – Стейсі Девіс. Сьогодні у цього баскетболіста залітало практично все. Завершилася ж десятихвилинка надзвичайно ефектним моментом: Микола Полюляк заткнув сирену власним дальнім та здобув сотню для своєї команди вже в третьому періоді.

 

В заключній десятихвилинці ситуація на паркеті ніяк не змінилася: “Черкаські Мавпи”, використовуючи широку ротацію, набирали власні бали, а господарі паркету намагалися відповісти своїми активними діями. Варто сказати, що “Золотому Веку” вдалося надзвичайно ефектно “грюкнути дверима” – Богдан Сосой на останній секунді гри влучив ефектний баззер-біттер, чим надзвичайно сильно потішив вболівальників в Кропивницькому та встановив фінальний рахунок у матчі – 91:124.

 

Гравець матчу:
В “Черкаських Мавп” кращим по статистиці був Стейсі Девіс, проте добре зіграла вся команда. Підтвердженням цьому є те, що відразу шість гравців мають двозначні цифри у графі “набрані бали”.

 

В господарів же кращим був Богдан Сосой. На рахунку капітана “Золотого Века” сьогодні 24 набраних бали.

 

Найближчі матчі:
Другий матч серії команди проведуть в Черкасах цієї пятниці. Старт гри о 18:30 у місцевому ПС “Будівельник”.