"Черкаські Мавпи" - "БІПА". Прев'ю
Написав Administrator   
Середа, 12 жовтня 2016, 07:29

1 1476216695

Сьогодні підопічні Максима Міхельсона приймають одеську "БІПу" о 19:00 у ПС "Будівельник".

 

Анкета гри

12 жовтня Черкаси
ПС «Будівельник», 19.00
«Черкаські Мавпи» - «БІПА»
Онлайн трансляція YouTubeФБУ
Лідери: Сізов – Артамонов
Статистика: Мавпи - 4/2, БІПА - 4/0

 

«Черкаські Мавпи» на порозі другого домашнього матчу. Черкасці приймають на своєму майданчику одеську «БІПу». У другому поспіль домашньому матчі Суперліги Парі-Матч команда Максима Міхельсона ставить лише одну мету – перемогти. У свою чергу одесити незручний суперник для господарів. Минулого сезону «БІПА» повернулася з черкаського «Будівельника» з сенсаційною перемогою. Цього сезону одесити зміцнили свій склад і виглядають одним із претендентів на високі місця у чемпіонаті.

 

Мотивації «БІПІ» додає «нуль» у графі перемог, з яким одесити приїхали у Черкаси. «Мавпи» ж на очах власної публіки традиційно виглядають надмотивованими, особливо після драматичної перемоги над «Будівельником» (69:68). А відтак завтра на нас чекає цікавий матч результат якого передбачити важко.

 

Цей тиждень для «Черкаських Мавп» стане випробуванням на міцність. За сім днів команда Максима Міхельсона відіграє відразу чотири матчі. Причому три з них проти претендентів на найвищий комплект нагород (Будівельник, Хімік).

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Сім днів – чотири матчі неймовірно важкий календар. Звісно після матчів у нас немає перепочинку, відразу підготовка до нової гри, не просте навантаження на команду. Будемо намагатися використати широку ротацію складу. І тут уже все залежить від молодих гравців, важливо аби вони зіграли на своєму максимальному рівні».

Цього вечора черкаські уболівальники чекають продовження упевненої гри від Стейсі Девіса. Американець прекрасно провів матч проти «Будівельника» у якому реалізував 8 з 12-ти своїх атак із близької та середньої відстані (19 очок, 8 підбирань).

 

В одеситів функції лідерів у стартових турах намагаються нести минулорічні топ-гравці Суперліги. Екс-захисник «Мавп» - Клим Артамонов та колишній форвард «Динамо» - Кенед Фандербург. Зіграє завтра проти «Мавп» і ще один екс-гравець черкаського клубу – Дмитро Антонець. Попри непогану селекційну роботу у міжсезоння одесити поки не виграли жодного з чотирьох матчів, але цей факт може стати зайвою мотивацією напередодні важливої гри у Черкасах.

 

Наступні матчі «Черкаських Мавп»

 

12 жовтня (19:00) "Черкаські Мавпи" - "БІПА"
14 жовтня (15:00) «Черкаські Мавпи» - «Хімік»