"Мавпи" здолали у виїздному драматичному матчі "Дніпро"
Написав Administrator   
Вівторок, 28 лютого 2012, 21:30

191dfddgdfgdfgdf527

   «Черкаські Мавпи» здобули важку перемогу в Дніпропетровську на останніх секундах матчу. Результат: «Дніпро» - «Черкаські Мавпи» 84:85 (18:17; 20:23; 24:22; 22:23).


"ЧМ": Аделеке 32 очки, 10 підбирань; Пуповіч 16 очок, 10 підбирань; Девіс 14 очок; Кольєвіч 9 очок, 7 підбирань.
"Д": Вудс 21 очкок, 5 підбирань; Бурт 16 очок, передач.

 

   До цього матчу в очних протистояннях «Черкаських Мавп» та «Дніпра» зберігалася рівновага. Звісно, кожній з команд хотілося за рахунок третього поєдинку покращити взаємини. Особливого хвилювання напередодні гри тренерському штабу гостей могли додавати останні зміни в складі. Соломон, Панченко та Тімерманіс залишилися в Черкасах, натомість повернувся після трирічної перерви в ростер черкасців Іван Кольєвіч. 
   Саме чорногорець зі стартових хвилин мав розпочинати атаки гостей. Віддамо належне Івану, який справлявся з нелегким завданням і протягом матчу вміло асистував партнерам. В першій половині гри завершували атаки «Черкаських Мавп» переважно гравці передньої лінії. В результаті, ще в першій половині гри Аделеке та Пуповіч на двох назбирали 30 очок і мали комфортну перевагу на підбиранні. Завдяки активності черкаських легіонерів гості по ходу трьох чвертей вели з мінімальною перевагою. 
      В свою чергу, у дніпрян в цій грі вирізнявся Куінтел Вудс. Його кілька важких результативних атак та перехоплень наприкінці третього періоду вирівняли ситуацію на майданчику. В підсумку, на останню перерву команди йшли за рівного рахунку – 62:62, таким чином цифрами підкресливши напругу в матчі. 
     На старті заключного періоду дніпряни втекли в чотирьхочковий відрив, але завдяки зусиллям невтомного Аделеке, який в цій грі оформив дабл-дабл (32 очки та 10 підбирань), «Мавпи» скоротили різницю до мінімуму – 74:75. Після чергової активності Вудса за 3 хвилини до сирени «Дніпро», здавалося, пішов у фінішний відрив – 82:76. Але зовсім іншої думки були Пуповіч, Девіс та Аделеке, які після тайм-ауту від Холопова таки зуміли розібрати захист господарів і за півхвилини до завершення матчу зрівняли рахунок – 84:84!!! Після цього Щепкін фолить, а Девіс реалізує один із двох з лінії – 85:84. В «Дніпра», а точніше в Бурта була нагода вирвати перемогу, але той недолуго скористався своєю атакою. В результаті «Мавпи» здобувають довгоочікувану виїзну перемогу – 85:84!!! І вдруге в сезоні переграють свого принципового суперника.