Михайло Бродський: «Черкаські Мавпи» будуть грати у Суперлізі»
Написав Administrator   
Неділя, 26 лютого 2012, 17:57

19ghhgffggffgh1195

    Співвласник «Черкаських Мавп» упевнений у світлому майбутньому  команди та спростовує інформацію про свої борги перед будь-ким.

   Як повідомляє «iSport.ua», співвласник  «Черкаських Мавп» Михайло Бродський запевняє, що у наступному сезоні черкаський клуб обов’язково виступатиме в Суперлізі. За його словами, і «Черкаські Мавпи», і Суперліга зацікавлені у подальшій співпраці.

   «Мабуть буде нелогічно, якщо через гроші український баскетбол втратить такий великий регіон. Хай на мене ображаються, але, я вважаю, що у Черкасах є одна з найсильніших в Україні система дитячо-юнацького баскетболу», – говорить Михайло Юрійович.

   Михайло Бродський також прокоментував ситуацію із виплатою заявочного внеску Суперлізі.

   «Сам я таку суму потягнути не зможу. У нас перед сезоном була домовленість з різними спонсорами, але з причини кризи деякі з них змінили свої плани щодо фінансування «Черкаських Мавп», – додав співвласник «Черкаських Мавп».

    Крім того, Михайло Бродський спростував чутки стосовно боргів, які він нібито накопичив перед спонсорами Суперліги під час чемпіонату УБЛ у сезоні 2008-2009.

   «Я нікому нічого не винен. У цьому світі є люди, які вині мені гроші, але це вже геть інша розмова», – запевняє Михайло Бродський.