У Черкасах визначили найвправніших тенісистів
Написав Administrator   
Понеділок, 14 березня 2016, 13:56
140316information items 4322
У Черкасах розіграли особисту першість з настільного тенісу.
 
Особистісну першість міста з настільного тенісу серед вихованців дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання організував та провів Позашкільний навчальний заклад «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради у спортивній залі загальноосвітньої школи № 15. У змаганнях взяли участь 40 юних дівчат та хлопців віком від 6-ти до 18-ти років.
Спортивний захід проводиться з метою широкого залучення дітей та підлітків до активних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, пропаганди здорового способу життя.
Перемогу в абсолютній першості серед дівчат вибороли Сухомудренко Анжеліка, Брик Софія та Дубовик Юлія. Переможцями серед маленьких спортсменів віком від 6 до 10 років стали Гринчук Максим, Барило Нікіта, Саражан Арсеній; серед учасників 11 – 14 років призові нагороди отримали Мальований Ярослав, Рожко Євген та Безноско Єгор; серед 15 – 18 річних переможцями стали Петрунь Юрій,  Рачек Владислав, Зарічний Олександр.
 За результатами змагань переможці, які посіли І, ІІ та ІІІ місця нагороджені грамотами та приємними подарунками від голови КСН мікрорайону «Калиновий» – Хомутова Сергія Володимировича. Про це інформує Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.