У Черкасах змагалися тенісисти з усієї Європи!
Написав Administrator   
Понеділок, 01 лютого 2016, 12:17

під час церемонії нагородження переможців

Один із найбільших юніорських турнірів, що проводиться під егідою Міжнародної Федерації Тенісу (ITF) - «Donetsk City Cup» - уже два роки як «прописався» на базі черкаського спорт-готелю «Селена»

    Цьогоріч його учасниками стало 32 юнаків та дівчат до 18 років з України, Білорусі, Росії, Сербії, Румунії, Молдови, Польщі, Німеччини, Великобританії, Іспанії, Литви, Естонії, Словаччини, Австрії та Греції.

   - Наш турнір 14 років поспіль залишається найбільшими представницькими юнацькими змаганнями, які проводяться в Україні, - зазначає директор «Donetsk City Cup» Анна Андрєєва. - Саме тому ми свідомо залишили звичну назву турніру, перебазувавши його на черкаську «Селену», чим нині дуже задоволені, бо маємо можливість підтримувати клас змагань на незмінно високому рівні. Турнір проводиться у Черкасах удруге поспіль, інтерес до нього залишається стабільно високим.

   Цьогоріч у турнірі брали участь і черкащани - Анатолій Волошин и Георгій Зінченко – обидва, за словами Анни Андрєєвої, показали достойний рівень підготовки та хорошу гру, однак, вибули на попередніх іграх кваліфікації. Переможцями ж парного розряду стали австрієць Юрій Родіонов та росіянин Філіп Клімов, а переможцем турніру - Юрій Родіонов, серед дівчат же переможницями парного розряду стали росіянки Марія Солнишкіна та Варвара Грачова – остання і здобула перемогу у турнірі загалом.