Черкаські тенісистки вибороли перемогу у найпрестижнішому юніорському турнірі світу Orange Bowl
Написав Administrator   
Вівторок, 26 січня 2016, 10:28

tennis26012016

Дарина Лопатецька та Марта Костюк завоювали головні трофеї флоридського турніру у категоріях тенісистів до 12 та 14 років.

   Заслужений тренер України Сергій Сітковський, що тренує дівчаток, констатує, що обох їх чекає велике спортивне майбутнє. Наразі вони посилено тренуються на закритих тенісних майданчиках «Селени», готуючись до участі у наступних міжнародних змаганнях. За словами Сергія Сітковського, що очолює дитячу школу тенісу, її головним акцентом є підготовка гравців високого класу, здатних брати участь і перемагати у міжнародних турнірах. Сьогодні у дитячій тенісній школі на базі «Селени» займається більше 20 дітей – й усі вони пройшли суворий конкурсний відбір і наразі більшість із них уже має досвід змагань на високому рівні. Втім, батьки, впевнені у спортивних талантах своєї дитини, можуть спробувати зробити із неї зірку тенісу (для бажаючих це зробити – телефон 096 930 36 17).

   Як повідомив той же Сергій Сітковський, цьогоріч черкащан чекає багато яскравих тенісних подій. На «Селені», що є одним із базових клубів Федерації тенісу України, відбудеться одразу 6 ф'ючерсів - чоловічих професійних тенісних турнірів – на сьогодні вони проводяться тільки на базі черкаського спорт-готелю. Крім того, черкащани зможуть стати свідками міжнародних юніорських турнірів та національних змагань із календаря Федерації тенісу України. Традиційно, відбудуться і виступи кращих любителів країни у цьому виді спорту.