Черкаські школярі зіграли в теніс
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 24 грудня 2013, 10:26

tenisIMG 3125

   В обласному центрі завершився відкритий чемпіонат з настільного тенісу. Турнір прийняв новенький зал Комплексної дитячо-юнацької школи. Ракетки тримали у руках початківці наймолодшому з них було лише вісім років, а найстаршому тринадцять. 

 

 

 obshakIMG 3098

 Дванадцять тенісних столів в одному залі, явище унікальне для черкаського спорту. Саме скільки реманенту знайшло місце у новенькому залі черкаської  КДЮСШа. Цей зал розташований на базі 33-ї школи, відповідно тут частіше всього займаються місцеві школярі та діти з сусідньої 31-ї гімназії. На двох вихованці цих шкіл забрали 8 з 12-ти медалей. Переможців визначали протягом трьох днів змагань у двох вікових групах. Один з призерів турніру – Олександр Брус зразково пройшов турнірну дистанцію. Він зумів переконливо виграти змагання у наймолодшій віковій категорії.

 

 

 

    Переможцем серед хлопців у старшій віковій групі став Дмитро Гелеверя з сьомої школи. А серед дівчат головні нагороди турніру здобула Олександра Коваль та Анастасія Запорожець, які відповідно представляють гімназію №31 та 20-ту школу.