Кращі тенісисти країни змагаються на Черкащині
Написав Administrator   
Субота, 05 жовтня 2013, 13:15
yman tenis 2013 guseva 21 02 12 2
   В Умані триває перший тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу.
   Із 4 по 6 жовтня у спортивній залі Уманського національного університету садівництва проходить перший тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед чоловіків. До участі у спортивній першості долучилося близько 20 команд центрального регіону.
   «Ці змагання проходять між чоловічими командами центрального регіону. Ми очікуємо приїзду 20 команд із Києва, Чернігова, Сум, Кіровограда, Вінниці, Хмельницька, Житомира, Черкащини. Вік учасників необмежений, адже у настільний теніс можуть грати і з 10 років і до 70. Загалом у змаганні участь прийме близько 100 спортсменів.Підсумки буде підведено шостого жовтня. Маємо надію, що команда тенісного клубу «Тайфун», порадує нас хорошим результатом», – говорить Іван Чорнобаб, головний тренер, доцент та завідувач кафедри фізичного виховання.
   Нагадаємо, 27-29 вересня у спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся перший тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед жінок.

yman tenis 2013 guseva 21 02 12 1

   «На змагання до Умані приїхало 6 жіночих команд із Херсона, Донецька, Дніпропетровська, Ізмаїла, Северодонецка. Уманські тенісистки посіли друге місце. Дівчата зіграли 5 ігор, і поступилися лише команді з Херсона. Вигравши із рахунком 4:1 у Дніпропетровська, 4:0 у Донецька, 4:0 у Ізмаїла та 4:0 у Северодонецька,  вони поступилися Херсону (2:4)»,– говорить Іван Чорнобаб,головний тренер, доцент, завідувач кафедри фізичного виховання УНУС.
tabletennis2013 UxBuWhJ2UUs 400x299 2
   Уманську команду на чемпіонаті представили: Аліна Ханапетова (Голубєва), Юлія Жмуденко, Вікторія Капелюшна, Діана Голубєва та Юлія Рудик, інформує сайт «Умань.Інфо».