Артем Смірнов виграв "Azot-Cup"
Написав Юлія Порпленко   
Понеділок, 04 березня 2013, 13:50

smirnov152511

   Українець Артем Смірнов став переможцем  міжнародного тенісного турніру «Azot-Cup». 24-ри річний спортсмен виборов перемогу у -  Максима Дубарєнка з Молодови . Фінальний матч завершився з рахунком 7:6, 6:2 на користь Смірнова. Відтак українець став чемпіоном і підтвердив статус першого "сіяного" на цьому турнірі.


   Перша ракетка турніру у півфіналі виборов перемогу у чеського тенісиста – Яна Сатрала - 6:2, 6:3. У фіналі ж суперником українця став 19-тирічний молдовський  спортсмен Максим Дубарєнко. Незважаючи на вік, молодий тенісист непогано зарекомендував себе на «Кубку Дэвиса 2013». На черкаському корті, Дубарєнко не вдалось обіграти Смірнова.  Перший сет Смірнов виграв на тайбрейку – 7:6, в другому йому уже було значно легше. Він взяв дві подачі суперника і виграв 6:2.

 

Коментар Смірнова напередодні фіналу:



   На турнірі добре зарекомендував себе ще один українець – одесит  Іван Аніканов. Саме він міг зіграти у фіналі проти Смірнова. Проте у півфінальних сетах програв Дубарєнко. Ігровий  азарт сіяних тенісистів підіграв не лише спортивний інтерес. Головним трофеєм міжнародного старту був призовий фонд – 10 тисяч доларів. Щоправда переможець міг розбагатіти лише на 1200 баксів.

У парному розряді до фіналі  змагань вийшов тандем Владислава Манафова та Максима Дубарєнко. У вирішальний частині змагань вони зіграли проти українських тенісистів Артема Смірнова та Володимира Ужиловського. У підсумку - 6:3, 6:4, на користь перших

Відсьогодні на тенісних кортах Черкас стартує третій, заключний турнів професійної серії Features.