В Умані змагалися найменші найсильніші тенісисти країни
Вівторок, 20 червня 2017, 09:27

200617 1

Відбувся  чемпіонат України з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодших

 

У спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся  чемпіонат України з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодших 

За повідомленням umantennis.ucoz.ua розіграні медалі в командних, парних розрядах, міксті, а головним видом були особисті змагання. Для участі у чемпіонаті прибули 51 юнак та 42 дівчини з 20 областей України. Черкащину представляли вихованці тенісного клубу «Тайфун» (Умань): Бощевський Єгор, Кочмар Святослав, Швець Владислав, Кашперський Олександр, Ромашин Артем, Аркуша Альона. А це вихованці тренерів Чорноба І.Ф., Ткаченко В.В., Панченко С.

З Черкасах приїхали позмагатися Ковтуненко Ярина, Їжаківська Маргарита, Солодка Кіра, Шапошник Артур – усі вихованці тренера Хотинської О.С.

Успішно виступила команда юнаків «Черкащина-1» в складі Борщевського Єгора, Шапошника Артура та Ромашина Артема, які посіли ІІІ місце, виборовши ці нагороди в в земляків  з  команди «Черкащина-2» в складі Кочмара Святослава, Швеця Владислава та Кашперського Олександра.

А чемпіонами серед юнаків стала команда «Дніпро-1» (Антон Дерелюк та Євгеній Булах), які перемогли в фіналі команду Волинської області (Ілля Голоднюк та Ілля Острий)

Серед дівчат перемогла команда «Київ-1», друге та третє місця здобули відповідно Івано-Франківська область та Одеська-1.

У некомандних видах програми на п’єдесталі пошани наших юних тенісистів не було.

         

Фото з сайту «Наший теніс»