Черкащани визначили найспритніших у триборстві
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 16 листопада 2015, 15:09
lehkaIMG 8763
Півтори сотні спортсменів змагалися за медалі в легкоатлетичному триборстві у Черкасах.
 
 Відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ олімпійського резерву проводять у місті вже кілька років поспіль. Традиційно в ньому беруть участь представники двох областей – Черкаської та Кіровоградської. Зазвичай найбільше представництво на таких змаганнях має обласна школа олімпійського резерву. Позмагатися до Черкас також приїхали юні легкоатлети Сміли, Ватутіного та Городища. Та з двох міст сусідньої Кіровоградщини.
Анастасія Поліщук, легкоатлетка (м. Городище): "Сьогодні змагання з триборства. Це біг на 60 і 800 метрів та стрибки у довжину. Я поки що на сьомому місці".
На меті не лише визначити переможців та призерів, кажуть організатори. Насамперед, знайти талановитих спортсменів, які б представляли Черкащину на всеукраїнському рівні.
Леонід Сіренко, директор Черкаської ОСДЮСШОР: "Фокусуємо свій погляд на цих спортсменах. Плануємо, щоб вони поповнили лави збірної нашої області й стали переможцями та призерами всеукраїнських змагань".
Учасники визначають найкращих у чотирьох вікових групах серед юнаків та дівчат. Зокрема, три перших місця здобувають вихованці школи олімпійського резерву – Віктор Доброштан, Анастасія Дергачова та Олег Костенко. Добре виступають і сміляни - Катерина Федоряка та Роман Василенко. Вони теж стають переможцями змагань.