Черкаські легкоатлети мірялися силами
Написав Administrator   
Понеділок, 02 листопада 2015, 17:06
lehkaIMG 8763
Черкаські спортсмени змагалися на Відкритому чемпіонаті обласної ДЮСШ олімпійського резерву з легкої атлетики. Хороші результати показали не лише представники Черкас. Відзначилися і юні легкоатлети з районів.
 Учасники традиційних змагань – спортсмени 16 років та молодші. Фахівці стверджують: 2015-го легкоатлети цього віку успішно проявили себе на всеукраїнській арені.
Леонід Сіренко, директор Черкаської СДЮСШОР: "Збірна області посідала перші, другі, треті місця на всеукраїнських змаганнях. А їх було три зимові старти та чотири літні"
За нагороди чемпіонату у 12-ти дисциплінах змагаються майже 200 спортсменів із Черкаської та Кіровоградської областей. Усі налаштовані на високі результати. 

34IMG 4187

Ігор Шелудько, учасник змагань (Смілянський район): "Змагання дуже класні, тому що є 700-грамовий спис. На інших змаганнях такого не було. Хочу показати свій найкращий результат"
Половина учасників – вихованці місцевої ДЮСШ олімпійського резерву. Саме вони у підсумку здобувають левову частку перших місць. Непогано виступають і представники районів області, зокрема, Смілянщини та Ватутіного.

38IMG 4212

Назар Чумак, учасник змагань (м. Сміла): "Сьогодні я метав диск, посів перше місце з результатом 47 метрів, повторив перший дорослий розряд. І штовхав ядро, теж посів перше місце"
Ці змагання відкривають зимовий сезон королеви спорту на Черкащині. Вже наступного тижня юні спортсмени змагатимуться у легкоатлетичному триборстві.