Результати черкащан на чемпіонаті з легкої атлетики
Написав Юлія Порпленко   
П'ятниця, 31 липня 2015, 15:12

 650IMGP8036 zpsa3c70e3f

 

  У Кіровограді розпочався чемпіонат України з легкої атлетики.

Цей старт є вирішальним етапом відбору на світову першість, яка відбудеться у Пекіні наприкінці серпня. Аби потрапити на престижний старт, легкоатлети з усієї України протягом трьох днів борються за медалі. Серед них є і наші, черкаські спортсмени. Всього наша команда нараховує майже 30 осіб.  

 

    У перший день замагань у фіналі з метання молота черкащанин Антон Крикун виборов бронзу – метнувши снаряд на відстань 68 метрів 86 см.  Четвертим у рейтингу з цього ж виду став Андрій Мартинюк.  У фіналі метанні молота серед жінок Наталія Золотухіна була 5-ю. Марина Ігнатенко- восьмою.  Яна Петренко - десятою.  

На попередній кваліфікації Вадим Харківський пробіг 400 метрівку за 48 цілих 84 соті секунди.  А Данило Даниленко, який виступає за Черкаську та Донецьку області цю ж дистанцію подолав за 47.46.   У п»ятницю відбудеться фінал цього виду. 

Марина Чеботарьова у  забігу дистанції 100 метрів з бар’єрами не зуміла пробитись до фіналу з результатом 15.94.  У кваліфікації  стрибів у довжину Тарас Поліщук посів 5 те місце.  А Ілона Кириченко – стала 9-ю у рейтингу. Анастасія Нікітіна – 13-ю. 

 

   100 метрівку наш Марініченко Артем подолав за 11.65, але з таким результатом до фіналу не потрапив. 

У забігах на півтора кілометра виступали дві черкащанки – Марина Мошинець й Олена Сокур. Обидві до заключного етапу виду не потрапили.  Попереду у спортменів ще 2 дні змагань. Черкаська збірна сподівається на медаль у виді 400 метрів з бар’єрами. Денис Нечипоренко бігтиме у фіналі в останній день чемпіонату. Також, у суботу наша команад візьме у часть у естафетах.