Черкаські ветерани здобули перемогу на Всеукраїнському турнірі з легкої атлетики
Написав Ольга Ковальова   
Понеділок, 20 липня 2015, 10:17

veteran20150718 203720

В Черкаській області спортсмени старшого покоління – зовсім не екзотика.

Справжні шанувальники спорту, фанати легкої атлетики, які десятки років щодня тренуються та виступають у змаганнях різного рівня.

 

 Так, 18-19 липня у м. Києві відбулись VI літні Всеукраїнські Ігри пам’яті М. М. Баки з легкої атлетики.  У цих змаганнях приймали участь спортсмени різних вікових груп (від 30 до 85 років) з різних областей. Приємно, що наша область була достойно представлена дванадцятьма атлетами. Серед них були представники різних професій та поважні пенсіонери, хоч останні себе пенсіонерами не вважають.  Вони підтримують свою спортивну форму на належному рівні, а їх результатам та життєвому оптимізму позаздрять  численні молоді хлопці та дівчата.

 

Завдяки вдалому виступу та показаним високим результатам команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце. Микола Петренко став бронзовим призером в стрибках в довжину в загальному заліку. В своїх вікових групах майже кожен представник обласної  команди був призером.

 

Невичерпний ентузіазм цих людей, їх енергія та старанна праця, відданість своїй справі та віра у себе надають приклад молодому підростаючому поколінню. Та й не лише йому. Досвід підтверджує, що людина, яка хоче досягнути мети, у спорті зокрема, може це зробити у будь-якому віці і не зважаючи ні на які перепони! Тому, попре усілякі негаразди, суспільно-політичні та економічні умови варто пам `ятати про те, що у здоровому тілі здоровий дух і здоровий розум.