Черкаські легкоатлети завершили Універсіаду у десятці кращих команд!
Написав Юлія Порпленко   
Понеділок, 18 травня 2015, 16:40

 Nechyporenko Denys

   У Харкові завершилась  всеукраїнська універсіада з легкої атлетики.

У ній взяли участь понад 450 спортсменів- студентів з усієї України. За попередніми підрахунками, за результатами змагань, команда Черкаської області посіла 9 згальнокомандне місце. Це один із кращих результатів, які показувала наша збірна на побідних змаганнях. Окрім золота Дениса Нечипоренка, яке ми відзначали раніше, вдало відзначились наша жіноча команда.

 

   У естафеті 4 по 100 метрів атлетки посіли третє місце, з часом 48.44 секунди. Дистанцію бігли Марина Чеботарьова, Ілона Кириченко,  Аліна Саричева, Анастасія Нікітіна. У естафеті 4 по 400 метрів жіноча команда фініншувала восьмою у складі бігли Юлія Мазур, Аліна Саричева, Олена Сокур та Мошинець Марина. Чоловіка команда 4 по 100 була шостою. Такий результат показали  Олег Люшенко,  Денис Нечипоренко, Петро Питель, Вадим Харківський.

 

   Також, 6-ми у рейтингу команад були наші спортсмени у естафеті 4 по 400.  Дистанцію долали почергово Вадим Заболотній, Денис Нечипоренко, Роман Секрет, Вадим Харківський. На 800 метрівці Олена Сокур втановила особистий рекорд, пробігши відстань за 2 хвилини 15.33 секунди.  Але щоб потрапити у трійку лідерів її результату не вистачило.