Олішевська взяла золото, але уже не для Черкаської збірної
Написав Юлія Порпленко   
П'ятниця, 16 січня 2015, 12:41

 olishevskaDSCN0504

Спортсменка, яка нещодавно виступала за збірну Черкаської області зараз приносить очки рідній - Житомирській

 

   Черкаські легкоатлети виступили на традиційних київських змаганнях – «Різдвяні старти». Це були перші у цьому році національні змагання з легкої атлетики у приміщенні. На них приїхало понад 300 спортсменів із 14 областей країни. Успішно боролися за медалі й наші, черкаські спортсмени. 

 

   Так Анастасія Нікітіна виборола срібло на 60-ти метрівці.  Її час  - 7. 59 секунди. 

   У стрибках у довжину вона була четвертою.  Ще одне срібло, але вже у біговому виді – 400 метрів, оформила Вікторія Ніколенко. У штовханні ядра Світлана Марусенко посіла друге місце, з результатом 13 метрів 95 см. За крок до бронзи зупинився Денис Нечипоренко. Він виступав на дистанції 400 метрів, його результат - 49.53 секунди. На цій же дистанції виступав і Роман Секрет. Він також не отримав медалі, і став у рейтингу 25-й із 38 спортсменів. Його результат – 53, 9 секунди. 

 Максим Щибря, Сергій Циблієв, Максим Пигуль та Олег Люшенко бігли 60 метрів, проте вони також не вибороли медалі. Олена  Сокур стала 10-м у забігу серед жінок на півтора кілометри. 

 

    У «Різдвяних стартах» брала участь  і Юлія Олішевська. Раніше вона вистпаала за Черкаську область, тепер за рідну – Житомирську. Юлія Олішевська на цьому старті виборола золото серед жінок на дистанції 400 метрів. Її виграшний час  - 53, 2. А її чоловік – В’ячеслав Олішевський теж завоював золото на 800 метрів.