Кращого тренера визначили у Черкасах
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 13 травня 2014, 10:45
lehka atletika 2013dscn0171
   У місті визначили кращого спортивного наставника на першості «Кращий дитячий тренер Черкащини серед ДЮСШ області».
    Швидкі, вправні та вмотивовані. Це про учасників традиційної першості «Кращий дитячий тренер Черкащини серед ДЮСШ області». Щоправда, почесне звання виборювали не самі тренери, а їх підопічні. Першість проходила на Центральному стадіоні міста. За нагороди змагань боролося понад 200 легкоатлетів із різних куточків області. Своїх підопічних на змагання привезли 25 кращих тренерів Черкащини.
   Кращих із кращих змагальники визначали у 15 видах легкоатлетичних змагань. Спортсмени мірялися силами у бігу на різні дистанції, стрибках у довжину та спортивній ходьбі. За результатами спортсменів і визначили кращого тренера. Найвище у рейтингу змагань піднялися вихованці тренера обласної СДЮСШ олімпійського резерву Ілони Василенко.

lehka atletika 2013

   «Кожен тренер колись він був спортсменом і він теж здатний до лідерства . Йому буде приємно, що його викхованці виступили, захистили його честь, а результат показаний його вихованцями буде достойний тої роботи, яку він вкладає у своїх вихованців.почасово», – ділиться Дарина Титаренко, головний організатор змагань. 
   Кращий тренер отримав у подарунок необхідний спортивний інвентар, його підопічні – спортивні бонуси. Адже результати показані на цих змаганнях підвищують шанси спортсменів потрапити не лише до збірної області, але й України.