У черкаському манежі змагалися студенти
Написав Юлія Порпленко   
Четвер, 05 грудня 2013, 16:10

tk1355730535 www.cknews.info

   У Черкасах визначили кращу команду легкоатлетів -студентів.

Цьогоріч на традиційному відкритому чемпіонаті з легкої атлетики педагогічного університету змагалися  більше 300 спортсменів. На цьому старті за успішний виступ спортсмени отримували додаткові бали не в індивідуальній першості, а у груповому заліку. У напруженій боротьбі за чемпіонство, кращою стала група «1-го А»  навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я. 

 

   25-й відкритий чемпіонат Черкаського національного університету з легкої атлетики зібрав близько 350 учасників. У традиційному старті беруть участь студенти «фізкультурного» факультету педагогічного університету та спортсмени Академії пожежної безпеки. До змагань долучились і вихованці черкаської СДЮСШОР. 15-ти річна Вікторія Коваленко на дистанції 1000 метрів залишила далеко позаду своїх старших суперниць. Спортсменка подолала дистанцію за 3 хвилини, 12 цілих та 9 десятих секунди, встановивши кращий час серед дівчат. 

 

   Окрім того спортсмени змагались  на дистанціях 1000, 300 та  60 метрів. Визначали кращих і серед учасників забігів 60 метрів з бар’єрами, у штовханні ядра,  естафеті, стрибках у довжину та у висоту. 

 

   Цього разу отримати приємні бонуси у навчанні пощастило студентам «1-го А» навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я.  Їх однолітки з «1-го Б» стали другими на чемпіонаті. Замкнули трійку лідерів студенти 4го- А. Відкритий чемпіонат місцевого університету став своєрідною генеральною репетицією перед ще одним масштабним легкоатлетичними змаганням – меморіалом Тканка, який відбудеться 13-14 грудня у Черкасах.