Уманський ветеран спорту став чемпіоном України з легкої атлетики
Написав Administrator   
Четвер, 14 листопада 2013, 09:20
okorotych37P5096249 450x338
Нещодавно в місті Ялта пройшли фінальні змагання Vлітніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам'яті М. М. Бака з легкої атлетики. Уманчанин Олександр Коротич, який земну кулю подолав більше 4-х разів,  став чемпіоном України та Києва.
 
Команда збірної області в напруженій боротьбі виборола ІІІ-тє загальнокомандне місце. За команду виступали досвідчені спортсмени Черкащини: А. Ткачук, В. Ішев, В. Ярмоленко, В. Кривенко, В. Буренок, М. Петренко та наш уманчанин О. Коротич. Майже всі учасники команди зайняли призові місця у своїх вікових категоріях та були нагороджені дипломами.
Наш земляк Олександр Коротич в цьому році взяв участь у дев'яти змаганнях. Він став чемпіоном Києва, України і призером багатьох всеукраїнських пробігів. За свою спортивну кар'єру Олександр пробіг не один десяток марафонів, земну кулю подолав більше 4-х разів, адже в спорті вже 45 років. В будь-яку погоду, чи то спека, чи то сніг, його можна зустріти вранці на тренуванні в парку Софіївка.
За заслуги перед Черкащиною з нагоди ювілею 60-річчя з дня народження Олександра Коротича Управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації присвоїло відзнаку «Ветеран фізкультурно-спортивного руху Черкащини», а Уманська міська рада, виконавчий комітет нагородила почесною грамотою за значний особистий внесок у розвиток міського спортивного руху.
 - Змагання зараз майже всі комерційні, - говорить Олександр, - і тому без спонсорської допомоги важко брати участь у різноманітних змаганнях. Тому, хочу висловити подяку за розуміння та підтримку таким підприємствам, як Уманський тепличний комбінат, керівник М. Гордій, «Уманьпиво» - керівник А. Кисіль, база «Гранд» - керівник В. Ткаченко , спортклуб «Вега» - керівник О. Волошин  та багатьом іншим.

vch-uman.in.ua