Легкоатлетичний підсумок 2012-го
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 02 січня 2013, 12:06

333fdgdfhgffgj33DSC_6414_1

   Напередодні новорічних свят черкаські легкоатлети вирішили підбити підсумки та визначити кращих на черговому всеукраїнському чемпіонаті.

   Наприкінці грудня у місцевому спортивному комплексі «Манеж» було неабияк людно та гамірно. Близько трьохсот спортсменів у одному залі зібрали підсумкові всеукраїнські змагання з легкої атлетики. До участі у чемпіонаті долучилися вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл і спеціалізованих ДЮСШ олімпійського резерву з Черкаської та Кіровоградської областей.7567567567457457757457567

   «Мені б хотілося, щоб кращі з кращих показали високі результати та потрапили до збірних команд нашої області та держави. Хочу також висловити слова вдячності за те, що ви обрали легку атлетику – королеву спорту», – зазначає Леонід Сіренко, директор Черкаської СДЮСШОР.

   Змагальники визначали кращих у трьох вікових категоріях, а саме: серед юніорів, юнаків і дівчат. Честь Черкащини захищала найбільша кількість учасників Черкаська СДЮСШОР – близько ста осіб. Свої сили спортсмени випробовували у бігу на різні дистанції, стрибках та штовханні ядра.

   Не було рівних у стрибках у висоту команді із Кіровограда, яка вибороли першість у всіх вікових категоріях. У стрибках у довжину перемогли черкасці Анастасія Нікітіна й Анна Підпалок, Богдан Щибря з Городища та корсунчанин Владислав Симоненко. У бігові на 60 метрів серед переможців були і спортсмени Черкащини. Це – Олег Люшенко з Катеринополя, черкасець Євген Звіздай і Крістіна Гаращенко з Городища. А в бігові на 400 метрів відзначимо представників нашого обласного центру Вадима Гончаренка та двох Катерин – Гвоздик і Стоян. Ці змагання стали завершальними для черкаських легкоатлетів у 2012 році.

lang=