Легкоатлети Черкащини визначали кращих
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 13 травня 2012, 13:33

dfsfrgrty787978675657567tyujghjfg6767photo

   Призовими місцями закінчився Відкритий чемпіонат Черкаської області з легкої атлетики для черкаських спортсменів.

   Традиційні змагання цього року проходили в Умані. Випробувати свої сили та визначити найкращих легкоатлетів на змагання завітало близько 200-т спортсменів із різних куточків Черкащини. Честь нашого міста на цих змаганнях захищала не одна, а дві команди. Перша збірна команда під назвою «Черкаси-АПБ» складалася із спортсменів Академії пожежної безпеки, друга команда «Черкаси-1» із інших черкаських легкоатлетів.

   Всі змагальники були поділені на збірні команди та визначали кращих у двох групах. До першої групи увійшли дві черкаські команди та збірні команди зі Сміли, Канева, Золотоноші та міста-господаря – Умані. До другої групи увійшли всі збірні команди Черкаського району.

   Попри запекле спортивне протистояння на п’єдестал першості піднялися лише кращі з кращих. Призерами Відкритого чемпіонату Черкаської області з легкої атлетики у першій групі стали три збірні команди з Черкас та Умані. Почесну першу сходинку чемпіонату посіла збірна команда «Черкаси-1». Срібло чемпіонату дісталося легкоатлетам-пожежникам у складі команди «Черкаси-АПБ», а почесну бронзу виборола збірна команда з Умані. 

   Не відстали від першої групи і спортсмени-легкоатлети з району, які змагалися у другій групі. Золото чемпіонату виборола збірна команда із Корсунь-Шевченківського району. Срібло Відкритого чемпіонату Черкаської області дісталося команді із Городищенського району, бронзу забрала команда легкоатлетів із Катеринопільського району. Закінчилися змагання нагородженням переможців медалями та грамотами чемпіонату.