У Черкасах тренується національна збірна команда зі спринту
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Четвер, 13 квітня 2017, 08:24

130417 2

На бігових доріжках КП «Центральний стадіон» проводять тренування легкоатлети-спринтери збірної команди України

 

За повідомленням головного тренера зі спринту національної збірної України з легкої атлетики Ірини Ольховнікової у Черкасах тренувальний збір проводить основний склад чоловічої команди. Збір проходить у рамках підготовчого етапу до чемпіонату Європи та чемпіонату світу. Вибір на Черкаси випав не випадково. Як сказала головний тренер, тут створені всі умови як для тренувань, так і для відпочинку та відновлення. Вся спортивна делегація почувається тут як не у гостях, а як дома.

До Олімпійських ігор-2016 на бігових доріжках «Центрального стадіону» готувалася жіноча збірна спринтерок. Враження залишилися найкращі. До речі, на Олімпіаді наші дівчата в естафеті фінішували на високому 6 місці.

Старший тренер національної збірної команди, олімпійський чемпіон-1988 Віктор Бризгін відзначиввисоку якість покриття бігових доріжок для спринтерських забігів. За повідомленням тренера 11 травня до Черкас для проведення на КП «Центральний стадіон» підготовчого збору вже приїдуть усі чотири команди: дорослі чоловіча і жіноча та обидва молодіжні склади.

 

130417 3