Чемпіонат області з фехтування відбувся у Черкасах
Написав Андрій Вєков   
Понеділок, 30 листопада 2015, 17:15

PB280394

Черкащани завершили змагання з низкою нагород

    28-29 листопада 2015 року у Черкасах на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 пройшов відкритий чемпіонат області з фехтування на шаблях серед кадетів (спортсмени до 17 років). До Черкас приїхали юнаки та дівчата з усіх куточків України, щоб показати свою майстерність володіння шаблею та потрапити до четвірки найсильніших, які будуть преставляти нашу країну на Чемпіонаті Європи та Світу на початку наступного року.

PB290403

   28 листопада змагання розпочали юнаки. До четвірки потрапило двоє черкащан. Це Шатайло Дмитро та Кумпанський Олександр. Переможцем змагань став представник Києва Писаренко Іван, який у фіналі переміг черкащанина Шатайла Дмитра, а  перед цим у напівфіналі виграв ще у одного черкащанина Кумпанського Олександра, який посів у підсумку третє місце. Ще одне третє місце посів представник Хмельницької області Данилюк Володимир, який у півфіналі програв нашому Шатайлу Дмитру.

   29 листопада змагання продовжили дівчата. Найсильнішою у цей день стала представниця Одеси Смирнова Маргарита, яка у фіналі перемогла представницю Миколаєва Максимову Евеліну. Нашій черкащанці Гнідашевій Валерії зовсім трохи не вистачило для того, щоб поборотися за медалі найвищого гатунку. У півфіналі вона програла майбутній чемпіонці всьго в один удар, і посіла почесне третє місце. Ще одне третє місце посіла одеситка Явник Олександра.

PB290404