Черкаські фехтувальники привезли з чемпіонату України чотири нагороди!
Написав Стас Лопес   
Субота, 15 березня 2014, 10:19

2121items 1196

   Днями у Києві, на базі республіканського вищого училища фізичної культури, пройшов Кубок України з фехтування на шаблях серед чоловіків та жінок.

 

 

   В індивідуальній першості вихованець Черкаської КДЮСШ № 2 Капустян Євген (тренер Шкалікова Л.М.) здобув впевнену перемогу на цих престижних змаганнях. Слід відзначити, що на шляху до фіналу наш спортсмен здолав миколаївця -  Воронов Костянтин, який тиждень тому став срібним призером Чемпіоната Європи у Єрусалімі. У фіналі Євген зустрівся з киянином Стеценко Олексієм, якого переміг із рахунком 15-11. 

 

   Ще один черкащанин Каракай Олександр потрапив до п`єдесталу пошани, програвши у фіналі Стеценко Оолександру, він у підсумку став бронзовим призером Кубка України.

У командній першості наша команда, у складі Капустяна Євгена, Каракая Олександра, Нікітіна Юрія та Байдаченка Вадима, у фіналі програла команді з Миколаєва всього в один удар - 45-44 і стала срібним призером Кубку України.

 

   Наші дівчата теж порадували: команда у складі Озерова Дар`я. Гнідашева Валерія та Грабіжна Катерина, програвши команді Миколаєвв за вихід у двійку, виграли у команди м. Київ і стали бронзовими призерками Кубка України.