Протистояння на шаблях
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 31 жовтня 2012, 09:54

11-dfdfgdrgeat453gfrgfas24

   Черкаські фехтувальники повернулися з низкою нагород із чемпіонату України з фехтування на шаблях.  

   Поборотися за головний трофей чемпіонату України з фехтування на шаблях поїхало аж чотири команди спортсменів: дві чоловічі та дві жіночі команди. Чемпіонату України традиційно зібрав кращих фехтувальників країни, тому боротися за звання кращих черкаським спортсменам довелося особливо наполегливо. Честь Черкащини на цих змаганнях відстоювали вихованці черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України. Змагання були приурочені пам’яті В. О. Мурашова. Спортсмени-фехтувальники змагалися у трьох категоріях: юніори, юніорки та команди юніорів. Тривали змагання протягом двох днів, 18-19-го жовтня у Миколаєві.

   У підсумку черкаські спортсмени здобули три бронзові та одну срібну нагороду. Зокрема, у категорії юніори бронзу виборов Роман Сидоренко, а дев’яте – Олександр Каракай. У категорії юніорки бронзу здобула Марина Сємєнькова, шосте місце Катерина Мельник, а сьоме – Дарина Озерова. У загальнокомандному заліку юніори посіли третє та сьоме місця, а юніорки – друге та шосте місце.

   Загалом же, чемпіонат завершився подвійною перемогою студенток Львівського училища фізичної культури. У фінальному поєдинку зустрілися третьокурсниця, учасниця Ігор Лондонської Олімпіади, Ксенія Пантєлєєва та студентка ІІ курсу Юлія Свистіль. Перемогла молодша за рангом і стала володаркою національного трофею.