Перевірка на міць
Вівторок, 19 вересня 2017, 08:31

1909 фех

13-14  вересня у  Миколаєві пройшов чемпіонат України  з фехтування  на шаблях серед  юніорів

Черкащину на змаганнях представляли 11 спортсменів: сім юнаків та 4 дівчини: Куксенко Роман, Кумпанський Олександр, Лифар Антон, Письменний Юрій, Внуков Валентин, Бурмістров Владислав, Закутній Станіслав, Гнідашева Валерія, Псюрніченко Аліна, Ткаченко Альона та Ходирева Ірина.
13 вересня боротьба була в індивідуальній першості, де наші юнаки  несподівано для всїх потрапили до  вісімки найсильніших. Далі, на жаль, тільки Куксенко Роману пощастило увійти до чітвірки та, програвши представнику Миколаєва Тріфанову Євгенію, він посів третю сходинку п`єдесталу пошани.

У дівчат порадувала Псюрніченко Аліна, яка впевнено пройшла груповий тур і посіла 7 сходинку, але вже у турі прямого вибування не змогла подолати майбутню чемпіонку України з м. Київ Писаренко Олену та зайняла 11 сходинку. А лідер черкаського жіночого фехтування Гнідашева отримала травму руки у груповому турі і не змогла боротися за медалі. 14 вересня пройшла командна першість. На жаль черкащани залишились без медалей, хоча юнаки першої черкаської команди були на крок до перемоги, програвши команді Києва, із рахунком 45-44, посіли четверту сходинку.

 

1909 фех с