У Черкасах змагалися юні борці
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 09 травня 2014, 08:14
09052014borbagreekDSC09323
Відкритий чемпіонат Черкас із греко-римської боротьби серед юнаків зібрав в обласному центрі близько 130 учасників. Спортсмени змагалися на честь дня перемоги.
Міцні, гнучкі та непоступливі – все це про юних учасників відкритого чемпіонату Черкас із греко-римської боротьби. Змагання проходять на честь Дня перемоги та Дня визволення Черкас. Позмагатися між собою на черкаський килим завітало 129 спортсменів не лише з Черкащини, а й з інших міст.
Протягом дня у стінах ПС «Будівельник» боролися спортсмени 2000-2005 років народження. Спробувати себе на черкаський килим приїхали спортсмени з Кіровограду, Кременчука, Золотоноші, Звенигородки, Сміли та Черкас. Для 13-річного Олександра Примаченка цей чемпіонат є черговим випробуванням. Нещодавно молодий спортсмен повернувся з чемпіонату України з Шостки. Там здобув бронзову медаль.

09052014borbagreekDSC09327

"Планую здобути перемогу на цих змаганнях. Знаю усіх своїх суперників, я їх не одноразово перемагав, тому потрібно доводити свою силу", - розповідає Олександр Примаченко, борець.
Для юних черкасців борців ці змагання є одними з найрейнтинговіших. Адже після чемпіонату України та чемпіонату Черкас таких відповідальних змагань поки не планують. Натомість дорослі борці вже готуються до важливих першостей. Наприкінці травня пройде чемпіонат України з греко-римської боротьби.