Чемпіонат області з греко-римської боротьби
Написав Ганна Іванченко   
Вівторок, 26 лютого 2013, 14:45

zakarpattija230

    У Черкасах відбувся щорічний чемпіонат області з греко-римської боротьби. Цього року на змагання завітало більше ста спортсменів з  Чорнобаю, Золотоноші, Звенигородки та Черкас. Змагалися учасники у двох вікових категоріях: школярі та кадети. Командну першість на килимі факультету фізичного виховання вибороли борці з Черкас, на другому місці -  Золотоноша.


   Учасники змагань боролися у трьох вікових категоріях, на килим виходили борці від 12-ти то 17-ти років. Найперспективніші черкаські борці виступають у віковй групі 1998-го–1999-го років народження. Так в різних вагових категоріях перемоги святкували перспективні спортсмени: Юрій Коваленко, Артем Шевченко та Максим Мальцікий.


Станіслав Василенко, тренер з греко-римської боротьби м. Золотоноша: «Перемогу на цьому турнірі було здобути дуже престижно і важливо. Справа в тому, що ці змагання є відбірковими для дітей, які будуть захищати честь області на чемпіонаті України».


   Перші зональні змагання України  стартуватимуть у столиці 13 березня, участь у них братимуть борці 1998-1999 року народження. Спортсмени 1996– 1998 р.н змагатимуться за лідерство у Полтаві. Заключна частина чемпіонату України з греко-римської боротьби відбудеться у травні у Миколаєві та Маріуполі.