В Черкасах боролися кращі юнаки України
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 30 жовтня 2012, 16:07

bor2DSC_5575

   В Черкаському ПС «Будівельник» відбувся всеукраїнський турнір з грекоримської боротьби серед юнаків та юніорів. У змаганнях взяли участь більше двохсот спортсменів з 9-ти областей. Левову частку медалей здобули господарі килима. Так черкаські борці розбагатіли на 5 золотих нагород.

 

   Повернути популярність грекоримській боротьбі та віднайти нових чемпіонів. Таке головне завдання ставлять перед собою представники черкаської федерації цього виду спорту. Поряд з роботою із молоді один з основних важелів впливу є проведення масштабних турнірів. Наразі Черкасці можуть похизуватися традиційною пропискою зимового чемпіонату України серед дорослих. Змагання юніорів, які днями відбулися в ПС «Будівельник», за рангом недотягують до них, але також зібрали солідний представницький склад. Дев’ять областей, переважно центральної та східної України, делегували на цей турнір 215 спортсменів, які змагалися в трьох вікових категоріях.

 

   Найбільше на змаганнях було представників черкаської області, причому з сорока борців рівно половина стала призерами турніру. Наші борці забрали 5 золотих нагород і п'ятнадцять разів підіймалися на п’єдестал за сріблом та бронзою.

 

borDSC_5556