Уманський боксер гідно виступив на змаганнях у Хабаровську
Написав Administrator   
П'ятниця, 20 травня 2016, 14:36

kDKQrGrunDI

Смирнов Андрій взяв участь у одному з найпрестижніших боксерських турнірів з боксу в Росії на Міжнародному турінрі класу "А" пам'яті героя Радянського Союзу К. Короткова в м. Хабаровськ.

 

 

   Турнір тривав із 10 до 16 травня. У змаганнях взяли участь більше 120 боксерів з 20-ти країн світу, а саме: з Китаю, Кореї, Узбекистану, Монголії, Німеччини, Азербайджану, Киргистану, Білорусі, Сербії, Латвії, Ізраїлю, Росії та України. Нашу державу представляв лише один боксер - уманчанин Смирнов Андрій у вазі 64кг. Приємно відзначити той факт, що уманчанин впевнено в першому бою здолав нокдауном росіянина Мхітаряна А. У другому бою розділеним рішенням суддів, на жаль, поступився іншому росіянину Васильєву П., який у пісумку став переможцем турніру і отримав звання Майстра спорту міжнародного класу. Хоча навіть тренер опонента вибачився перед українцем за сумнівний вердикт суддівської бригади. Можемо припустити, якби обєктивно судили в Росії, то і наш Андрій міг би отримати звання МСМК.

   Серед учасників турніру були боксери, які вже мають ліцензії на майбутню Олімпіаду, росіяни Єгоров В. (44кг), Замковий В.(69кг), та Чеботарьов А.(75кг). Почесними гостями змагань були олімпійські чемпіони з боксу Лебзяк В. та Саїтов О.(Росія). Вітаємо Андрія з п'ятим місцем з 16-ти, хоча знаємо і віримо, що він заслуговує на кращий результат.

   Далі Смирнов А. їде на навчально-тренувальний збір в м. Кіровоград для підготовки до майстерського турніру пам'яті В. Звєрєва там же в Кіровограді.