Блискучий виступ черкаських боксером на чемпіонату України
Написав Стас Лопес   
Середа, 21 жовтня 2015, 10:07

1444947739 dsc 7999

   У Чернівцях завершився чемпіонат України серед жінок.

В елітному турнірі блискуче виступила збірна Черкаської області. Нашу команду представляло 9 боксерок. Під орудою Андрія Мальованого та Бориса Іскри черкащанки потужно виступили на українському ринзі і зуміли посісти високе 2-го командне місце. Краще у командному заліку виступила лише збірна Київщини.

 

   Лідер нашої збірної та претендент на олімпійську ліцензію – Марина Мальована взяла участь у цьому турнірі із не залікованою травмою руки. Це не завадило їй блискуче пройти дистанцію до фінального поєдинку у категорії 60 кг. Виграючи у фінальній сутичці у досвідченої харків’янки Юлії Цеплакової, Мальована не змогла завершити третій раунд. Тренерський штаб зняв спортсменку через травму. Таким чином Марина здобула срібло чемпіонату України. Попри це тренерська рада прийняла рішення відправити Мальовану на чемпіонат Світу, який у січні відбудеться в Казахстані. За словами Андрія Мальованого його донька там виступатиме у ваговій категорії 57 кілограмів, але вона залишається претендентом на ліцензію у Ріо в олімпійській вазі (60 кг).

 

   Ще одне срібло здобула Ольга Набієва (54 кг). У фіналі чемпіонату України вона поступилася титулованій львів’янці – Вікторії Вірт. Окрім того наші боксери здобули ще три бронзові медалі, а також бронзу у серед молоді.

 

 

 

Результати черкащанок на чемпіонату України:

 

Набієва Ольга 54 кг. 2 місце 

Мальована Марина 60 кг. 2 місце (тренер Андрій Мальований)

 

 

 

Бончук Юлія 48 кг. 9 місце 

Буряк Людмила 51 кг. 5 місце (тренер Володимир Кіхтенко)

 

Кипа Вікторія 60 кг. 5 місце Іскра Борис

Охрименко Яніна 75 кг. 3 місце 

Гончаренко Тетяна +81. 3 місце (тренер Борис Іскра)

 

Сокол Альбіна 69 кг. 3 місце (тренери Ткаченко Сергей, Юрій Зубов)

 

 

Жінки молодь

Мовсян Анжела 51 кг. 3 місце (тренери Ткаченко Сергей, Юрій Зубов)