Чемпіонат Черкаської області з боксу очима тренера
Написав Ярослав Петриченко   
Понеділок, 27 квітня 2015, 15:53

650qqD0HH44jlc 1

   З 23 по 25 квітня в одному з боксерських залів КДЮСШ «Вікторія» м. Черкас проходив Чемпіонат Черкаської області з боксу серед юніорів(1999 – 2000р.н.).

   Цього разу в змаганнях взяли участь більше 30 боксерів з Тального, Тальнівського р-ну, Ватутіного, Чорнобаю, Чигирину, Черкаського р-ну, Черкаських команд: «Спартак», «Мрія», КДЮСШ «Вікторія», КДЮСШ «Вулкан», Б.К. «Боксер» та збірна м. Умань.

Умань цього разу представляли 15 боксерів, 11 з Б.К. «Ринг та 4 з Б.К.»Вега». За підсумками триденних поєдинків з 13 перших місць, що розігрувались 7, тобто більше половини поїхали до Умані. Отже, переможцями стали: Гук Олександр (48 кг), Остапчук Дмитро (50 кг), Корчков Максим (54 кг), Медвєдєв Анатолій (57 кг), Осінський Максим (60 кг), Загранічний Владислав (63 кг), Кізлик Михайло (66 кг). Цікавий той факт, що у фіналі Остапчук Д., Медвєдєв А. та Загранічний В. боксували зі своїми ж одноклубниками – уманчанами. Срібні ж медалі чемпіонату області здобули: Мирошник Андрій (50 кг), Дзюбейло Костянтин (57 кг), Смілянець Назар (63 кг) та Мірошник тарас (75 кг). Також, хочеться відмітити Маслінікова Олега (60 кг) та Василенка Владислава (60 кг), які посіли друге та перше місце відповідно, впевнено здобувши по дві перемоги тільки в слабкій групі. Також на цих змаганнях приємно здивувала, суддівська бригада на чолі з суддею національної категорії Мєдвєдєвим С.О., які на відмінно справились зі своєю задачею. Дякуємо їм за чесність, справедливість та порядність!!!

 

   Отож, основу збірної Черкаської області серед юніорів складають уманські боксери. Цим самим Умань доводить черговий раз, що саме наше місто, стає центром розвитку боксу в нашій області і це не може не радувати.

Окрім уманчан переможцями чемпіонату області стали: Безштанько Владислав (46 кг) з Монастирища, Прудиус Ілля (52 кг) з Чигирину, Майдаков Дмитро (75 кг) з Черкас, Муленко Іван (80 кг) з Тального та Декалюк Артем (+80кг) з Черкас.