Прудкий дізнався суперника по WSB
Написав Стас Лопес   
Четвер, 22 січня 2015, 09:48

item 732 1367 

   Учасники другого кола змагань WSB, «Українські отамани» та «Британські левові серця», оголосили склади команд на матчеву зустріч. 

 

   

   Матчева зустрічі між «Українськими отаманами» та «Британськими левовими серцями» відбудеться 23 січня, о 21:00, у виставковому центрі «АККО Інтеренешнл» (м. Київ. Проспект перемоги 40-Б).

   Нагадаємо, що першим номером української збірної у ваговій категорії 60 кілограмів є черкащанин Олег Прудкий. Завтра на ринг наш боксер вийде другим, його суперником буде британець – Джозеф Кордіна. Трансляцію всього вечора боксу вестиме канал 2+2, початок о 21.30.

 

   За словами особистого тренера Олега – Андрія Мальованого наш боксер повністю готовий до бою і вже встиг ознайомитися з суперником. Нагадаємо, що у минулому сезоні Прудкий виграв свої два бої за «Отаманів». У першому колі змагань проти мексиканців Олег участі не брав, адже його вага у змаганнях стартує лише з другого кола.

 

    Загалом головною метою нашого боксера є допомогти українській збірній та прокласти собі шлях через WSB до Олімпійських Ігор 2016-го року. Наразі це цілком реально. Для цього Українським отаманам потрібно дійти до фіналу турніру. Таким шляхом свого часу пішов зірковий склад «Українських отаманів, на чолі з Ломаченком та Усиком, напередодні Олімпіди у Лондоні.

 

 

Отож, у найближчому поєдинку між «Українськими отаманами» та «Британськими левовими серцями» у ринзі ми побачимо: 

 

Вагова категорія 52 кг:

Азат Усеналієв «Українські отамани» - Ендрю Селбі «Британські левові серця»

 

Вагова категорія 60 кг: 

Олег Прудкий «Українські отамани» - Джозеф Кордіна «Британські левові серця»

 

Вагова категорія 69 кг:

Богдан Шелестюк «Українські отамани» - Табірі-Ессуман Еко «Британські левові серця»

 

Вагова категорія 81 кг: 

Олександр Хижняк «Українські отамани» - Ештон Браун «Британські левові серця»

 

Вагова категорія +91 кг: 

Віктор Вихрист «Українські отамани» - Джозеф Джойс «Британські левові серця»