Боксери з Черкащини тріумфують на всеукраїнських шкільних змаганнях!
Написав Дмитро Дробілко   
Неділя, 02 березня 2014, 11:08
boxinhumansc00DSCF3238
З низкою нагород повернулися боксери збірної Черкаської області з регіональної першості України з боксу серед школярів (2000-2001р.).
 
Протягом кількох днів у Харкові змагалися боксери-юніори Полтавської,Сумської,Харківської та Черкаської областей.
Серед 75 учасників було і 20 боксерів з Черкаської області.
У перший же день змагань уманчани всім довели свою майстерність. У двох чвертьфінальних боях впевнено виграли наші Дзюбейло Максим (35,5 кг) та Мосонзенко Андрій (41,5 кг).
У фіналі уманчани один за одним здобували перші місця: спочатку більш ніж впевнено Івасюк В., далі в рівному бою на характері вирвав перемогу Дзюбело Максима у боксера з Чорнобаю Євтушенка Влада. Після Максима в одні ворота свій фінальний бій виграв Швець Сергій. Також в дуже рівному бою за рахунок хитрощів свою перемогу здобув Остапчук Дмитро. Також свій фінал виграв Дмитро Видрик. У драматичному бою вирвав свою перемогу і перше місце Олесь Петренко.
Отже, маємо 6 переможців регіональної першості України. Нагадаємо, всі фіналісти цих змагань на початку червня братимуть участь в абсолютному чемпіонаті України з боксу серед школярів в м. Херсон.
Ну а з Черкаської області , окрім уманчан переможцями стали ще Кирпушко В. (72 кг) , Майданов Д. (65 кг) – обидва з Черкас.
Також переміг Медведенко В. з Жашкова у ваг. кат. 40 кг. Другі місця посіли Прудіус І (41.5 кг) з Чигирина, Майдаков Ю. ( 48 кг) з Черкас, Євтушенко В. (35,5 кг) з Чорнобаю та жашківчани Олійник В.(40 кг ) та Бондаренко М. ( +76 кг).