Беселія не візьме участь у Вечорі боксу 9-го листопада
Написав Стас Лопес   
Неділя, 03 листопада 2013, 12:08

beseliaIMG 4175

   Перспективний боксер з Черкас Мішико Беселія ( 4-0 , 2 КО ) , який захищає кольори промоутерської компанії братів Кличків , не зможе взяти участь у наступному турнірі « K2 Promotions ».

Під час одного з тренувань Мішико отримав травму спини , що призвело до міжреберної невралгії. Таким чином , бій Беселії проти узбецького боксера Умида Солієв (4-6 , 2 КО ) , який був запланований на 9 листопада в Києві , скасовано. Від Черкащини у цьому вечорі боксу візьмуть участь Іван Ткаченко та Артем Савенко. 

 

Нагадаємо , що центральними протистояннями боксерського шоу 9 листопада на арені київського Палацу спорту стане поєдинок за вакантний пояс інтернаціонального чемпіона IBO в напівважкій вазі між українцем В'ячеславом Узєлковим ( 29-3 , 18 КО ) і американським нокаутером Джейдоном Кодрінгтоном ( 21-3 , 17 КО). Також в рамках вечора боксу відбудеться професійний дебют Олімпійського чемпіона -2012 у важкій вазі українця Олександра Усика проти досвідченого і непоступливого мексиканця Феліпе Ромеро ( 16-7-1 , 11 КО).