Мішико Беселія вийде на ринг з Олександром Усиком та В’ячеславом Узелковим
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 18 жовтня 2013, 11:50
misha kiev JKN3yD-HXms
   Черкаський боксер Мішико Беселія вийде на один ринг разом із Олександром Усиком та В’ячеславом Узелковим на черговому вечорі боксу в столиці.
  Черкаський боксер Мішико Беселія розпочав підготовку до свого п’ятого бою. На ринг черкасець вийде проти боксера із Узбекистану – Машуда Джумаева. Організатори вечору розгорнули масштабну піар-кампанію майбутнього вечора боксу. По всій країні вони розмістили банери із зображенням хедлайнерів. На них черкасець Мішико Беселія поряд із такими відомими в Україні та поза її межами боксерами як Олександр Усик та В’ячеслав Узелков. 
   «Тренуюся в посиленому режимі, набираю фізичну форму. 21-го жовтня буду їхати до Києва на бойову практику, яка відбуватиметься у залі Уваіса Баісангурова. Щодо банерів, то, я думаю, що будь-кому приємно побачити себе на плакаті, тим паче у своєму рідному місті. Згодом ці плакати будуть скрізь», – ділиться Мішико Беселія, боксер.

mishiko beselia beseliyawinicaORRwdDQc

   Вечір боксу відбудеться 9 листопада у Палаці спорту в Києві. Нині черкаський «залізний кулак» продовжує активно тренуватися. Нагадаємо, Мішико Беселія – перший за останні 15-ть років боксер, який відстоює честь Черкащини на професійному ринзі. Востаннє Черкаси на всеукраїнській арені були представлені ще в 90-их роках. Досі Мішико Беселія не програв жодного поєдинку.