Мальована стала п’ятою на чемпіонаті Світу
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 04 жовтня 2013, 15:31

 malIMG 3148

   Днями чигиринська боксера – Марина Мальована виступила на одному з найважливіших турнірів у своїй кар’єрі.

Чемпіонат Світу серед молоді пройшов у Болгарії, куди з’їхалися кращі боксери планети. У категорії 57 кілограмів на ринг виходило 20 спортсменок серед яких і черкащанка – Марина Мальована. Вже у першому раунді турніру нашій спортсменці потрібно було вийти на ринг проти учасниці юнацької Олімпіади та триразової призерки чемпіонату Світу – Діде Гонсалес з США. Спортсмени видали вболівальникам  видовищний поєдинок у якому за очками перемогу святкувала саме Мальована – 40:38. 

Вже у наступному бою Марина могла оформити прописку до півфіналу чемпіонату Світу. Однак Мальованій не вдалося здолати росіянку – Оксану Пальцеву. Бій завершився з рахунком 40:37 для росіянки. За словами ж Мальованої перемогу у неї просто забрали судді.

 

«У боксі так часто трапляється. Я вважаю, що була кращою у цьому бою, але судді не дали перемогу. З іншого боку професіонали кажуть, що в боксі треба бити так що б сумнівів не було у твоїй перемозі. Так у мене не вийшло тому й перемогу віддали росіянці. Нажаль чомусь до українських боксерів ставляться не зовсім поблажливо», - говорить Марина.

 

Цей турнір для Мальованої став певною відправною точкою. Справа у тому, що це був останній міжнародний старт, який Марина провела у категорії молодь. Вже взимку Мальована спробує свої сили на першому для себе чемпіонаті України серед жінок.

 

«Зрозуміло, що переходити у дорослу категорію буде не просто. Проти мене будуть боксувати досвідчені спортсменки, яким 25-28 років. Але якщо чогось хочеш досягнути потрібно бути готовою до труднощів. Сподіваюся на краще», - говорить Мальована.