Два черкаські боксери виграли бої на профіринзі нокаутами!
Написав Стас Лопес   
Неділя, 22 вересня 2013, 10:13

 beselia74IMG 1400

   Вчора у харківському ПС «Локомотив» відбувся масштабний вечір боксу.

В основному важкому бою вечора Макс Бурсак здолав Ніка Блеквелла. Черкаських прихильників боксу, яких вистачало у харківському залі, цікавили інші бої. Зокрема профдебют супертяжа Івана Ткаченка та третій бій на ринзі його земляка Мішико Беселії.

 

   Нашим хлопцям протистояли не прості суперники. Однак вони зуміли оформити дві переконливі перемоги! Беселія у другому раунді шестираундового бою відправив у важкий нокаут досвідченого Дмитра Богарчука. Таким чином наш боксер, який виступає у ваговій категорії 63 кілограми, оформив свою третю перемогу у трьох боях на професійному ринзі. Скільки ж раундів знадобилося і Івану Ткаченку, котрий відправив у нокаут Дениса Недашковського. Бій завершився технічним нокаутом Івана. 

 

Юрій Зубов, тренер боксерів: «Дуже задоволений виступами наших хлопців. Мало хто вірив у те, що бої завершаться достроково. Іван лише дебютував на професійному ринзі, а це велика відповідальність. Проти нього теж виступав дебютант, але не простий. Суперник був вищим і вагою у 120 кілограмів. Мішико теж здивував організаторів.  Всі думали, що бій буде шестираундовий, але Беселія не дав шансів своєму досвідченому супернику пройти всю дистанцію».