Черкаський боксер перемагає у другому поєдинку на профірингу
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 21 квітня 2013, 17:57

Мішико Беселія

Вчора Мішико Беселія здобув другу перемогу у свої кар’єрі. Черкаський боксер у другому раунді технічним нокаутом переміг Артема Скорнякова.

Вчора у Харкові проходив вечір боксу. Головною подією вечора став поєдинок Сергія Федченка проти Каріма ель Уазгарі. У рамках андеркарду цього поєдинку було проведено низку боїв. В одному з них черкаський боксер Мішико Беселія проводив свій другий бій на профірингу. Суперником черкасця був також молодий боксер Артем Скорняков.

У чотирьохраундовому поєдинку у ваговій категорії до 63 кг. Мішико Беселія тричі відправляв свого суперника у нокдаун, після чого здобув перемогу у другому раунді. Таким чином, це вже друга перемога Беселії у професійному боксі. До цього Мішико вже має у своєму активі перемогу над Олегом Коробком. 

 

Мішико Беселия (1-0, 0 КО) W ТКО2 Артем Скорняков (1-0, 0 КО)

"Перед боєм я не мав ніякої інформації про суперника. Не знав як він боксує і на що здатний. Проте, незалежно від цього, ми готувалися серйозно, по максимуму. Власне через брак інформації про суперника у першому раунді дещо вивчав його. І вже після нього, коли прояснилася ситуація зумів нокаутувати його ударом по печінці", - ділиться враженнями Мішико Беселія.