Черкаські боксери з новими нагородами!
Написав Administrator   
Середа, 13 лютого 2013, 09:39

0hfghf575756031281

Чотири перших місця на чемпіонаті області здобули черкаські боксери. 

Чемпіонат області з боксу серед школярів та жінок пройшов у Черкасах. Прийняла змагання нова зала боксу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія».
Понад 100 учасників з 11 команд боролися за нагороди чемпіонату. Обласний центр представили вихованці КДЮСШ «Вікторія», КДЮСШ «Вулкан» і ДЮСШ «Спартак».

У підсумку серед 21 вагової категорії поміж школярів І місце здобули: у 41,5 кг – Нікіта Карабань (школа «Спартак», тренер Ігор Приходько), 54 кг – Дмитро Майдаков (КДЮСШ «Вікторія», тренер Олександр Піскун), 56 кг. – Вадим Рітов (КДЮСШ «Вікторія», тренер – Володимир Кіхтенко), 65 кг –Марк Славуцький (КДЮСШ «Вулкан», тренер – Олександр Литвиненко).
Дмитро Майдаков відібраний до збірної команди Черкаської області на чемпіонат України з боксу, який пройде 22-30 квітня у Чернівцях.

Чемпіонат України серед жінок пройде 15-22 лютого у Ковелі Волинської області. Черкащину там представлять переважно вихованки із шкіл боксу Чигиринського і Черкаського районів
Окрім того, Черкаси пишаються здобутком Мирослава Гончара, який днями здобув бронзу на VІ Міжнародному турнірі з боксу серед молоді, пам’яті ЗТУ В.Р.Манзулі. Змагання проходили в Енергодарі. Тренер боксера – Міфтахов Зуфар Рахімзянович, повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.