Кращі боксери області змагаються на черкаському ринзі
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 09 лютого 2013, 12:40

0hfghf57575603128

   У місті триває чемпіонат області з боксу, який зібрав лише кращих боксерів Черкащини.  

   Другий день на рингу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» неабияк гамірно та людно. Саме там проводять поєдинки кращі спортсмени Черкащини. Визначати кращих боксери почали ще вчора з 16-ої години вечора і продовжили сьогодні з самого рання. Один із яскравих поєдинків провів чорнобаєвський боксер Богдан Ісімонов. Хлопець займається боксом менше року. До Черкас завітав аби випробувати свої сили на ринзі. Своє хвилювання спортсмен подолав. На ринг вийшов 12-им та здолав одного із вихованців тренера Андрія Мальованого.

   «Було дуже складно. Суперник гарно підготований був, тому було не легко. Допомагла підтримка батька та тренера, які стояли біля рингу та постійно стимулювали. Хоча був момент, коли запанікував та ледь не почав тікати. Але настанови тренера мене зупинили, я взяв себе в руки і закінчив поєдинок. Тепер знаю наскільки це важко та як потрібно старатися, щоб досягнути успіху у цьому виді спорту», – ділиться 13-річний Богдан Ісімонов, боксер із Чорнобая.

QhgfghfghcvnvX47VNqZuCM_1

   Поборотися за звання найсильніших та найспритніших завітало понад 80-ят хлопців та близько 30-ти дівчат. Всі вони змагаються за чемпіонське звання та місце у збірній Черкаської області з боксу.

   «Хоча чемпіонат у самому розпалі, проте є вже явні претенденти на входження у збірну команду. Гарне представництво цього року. Та і взагалі, ось такі чемпіонати, точніш, їх учасники, дарують найвидовищніші бої. Адже запалу та бажанню перемогти, з яким ці юні спортсмени виходять на ринг, можуть позаздрити навіть досвідчені та відомі боксери», – говорить Віктор Петриченко, відповідальний тренер збірної Черкаської області з боксу.

   До участі у чемпіонаті області долучилися маститі боксери з різних 11-ти регіонів Черкащини, а саме: Христинівського, Монастирищинського, Шполянського, Звенигородського, Уманського, Тальнівського районів та ніших. Протягом двох днів на ринзі КДЮСШ «Вікторія» зустрінуться юнаки 1999-2000-их років народження та представниці прекрасної статі категорій «молодь» та «юніорки».

QhgfghfghcvnvX47VNqZuCM_2

   Щодо претендентів у склад збірної області з боксу, то, за словами відповідального тренера збірної  Віктора Петриченко, одними із найвірогідніших є уманчани Дмитро Остапчук, Владислав Заграничний, Назар Смілянець та Андрій Юзвенко. Також вірогідним претендентом на перепустку у збірну області є чигиринський боксер Ілля Прудиус та черкасці Юрій Майдаков та Марк Славутський. Переможці чемпіонату стануть відомі завтра, 10-го лютого, по закінченню змагання.

   Переможці чемпіонату області з боксу окрім нагород отримають ще й перепустки у збірну Черкаської області з боксу та поїдуть відстоювати честь Черкащини на чемпіонат України, який заплановано на квітень в Чернівцях.