Федченко та Азізов зійшлися в імпровізованому ринзі, на справжньому вони побачаться завтра!
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 14 грудня 2012, 11:19

fed6332

   Вчора в Черкасах, в ТРЦ "Дніпро Плаза" пройшло відкрите тренування в рамках боксерського турніру «K2 Promotions» 15 грудня. Свою фізичну форму в імпровізованому рингу продемонстрували учасники титульного бою - Сергій Федченко та Азад Азізов, а також представники суперважкій ваговій категорії - Володимир Терешкін і Андрій Руденко.

 

   Першими на ринг вийшли Андрій Руденко і його тренер Роман Антонишин. Руденко швидко розім'явся і недовго попрацював з тренером на лапах. Наступним перед глядачами тренувався російський супертяж Володимир Терешкін, допомагав йому в рингу тренер Віктор Ланцов. Терешкін проробив коротку розминку і провів близько раунду роботи на лапах зі своїм тренером. Колишній спаринг-партнер Володимира Кличка згадав спільні тренування з українським чемпіоном і зазначив, що стояти в парах з Володимиром було дуже нелегко.

 

   Потім в імпровізований ринг вийшли головні учасники турніру. Азад Азізов швидко розім'явся та трохи попрацював зі своїм тренером в парі. Сергій Федченко швидко порастягівался, потім одягнув рукавички і трохи попрацював зі своїм тренером Віктором Демченком на лапах.

 

fed26129

До "Дніпро-Плаза" Федченко приїхав на лімузині

Нагадаємо, завтра в черкаському СК "Будівельник" пройде міжнародний турнір з професійного боксу компанії братів Кличків «K2 Promotions». У головному поєдинку вечора харків'янин Сергій Федченко (31-2, 14 КО) зустрінеться в рингу з Азад Азізова (26-3-2, 16) з Німеччини. На кону - титул Чемпіона Європи за версією WBO у суперлегкій вазі. 

 

У рамках боксерського шоу в Черкасах в андеркарді в ринг вийдуть: В'ячеслав Узєлков, Мамед Ядгаров, Віктор Плотніков, Андрій Руденко, Дмитро Нікулін, Валентин Головко, Вадим Новопашин та інші. Свій перший поєдинок під егідою «K2 Promotions» проведе і перспективний російський суперважкоатлет Володимир Терешкін (14-0-1, 7).

 

Сьогодні відбулася процедура взважування

 

azizovvagi

Під Азізовим виги показали 63.700 кг

 

 

vagifed

Федченко важить 63.350