Сьогодні Сергій Федченко провів прес-конференцію в Черкасах
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 04 грудня 2012, 17:18

fed1IMG_6983

   В останнє Сергій Федченко приїздив у Черкаси чотири роки тому. За цей час боксер став упізнаваним в Світі і навіть встиг відбоксувати з Хуаном Маркесом. Зважаючи на статус на  прес конференцію в Черкаси він завітав навіть в класичному костюмі. На обличчі все та ж посмішка та позитив. Цього разу Федченко Знову є «хедлайнером» запланованого вечора Боксу. Він з приємністю згадує черкаську підтримку у 2008-му, коли виграв у аргентинця Годоя.

 

 

В стінах Черкаського ПС «Буідвельник» Федченко боксуватиме проти Азада Азізова. Німець азербайджанського походження на «профі» ринзі провів 26 боїв і отримав 21 перемогу. Свого опонента Сергій назвав неприємним суперником, до якого готувався дуже наполегливо. Підготовку Сергій проводив у Західній Україні.

 

 

   Окрім бою Федченка глядачі традиційно зможуть побачити низку рейтингових поєдинків. Зокрема на  ринг вийдуть такі відомі боксери, як В'ячеслав Узєлков, Мамед Ядгаров, Віктор Плотніков, Андрій Руденко, Дмитро Нікулін, Валентин Головко, Вадим Новопашин та інші. А перспективний російський суперважкоатлет Володимир Терешкін

проведе свій перший поєдинок на професійному ринзі.


fed2IMG_7032

Найдешевші квитки на "Вечір боксу" цього року коштуватимуть по 100 гривень.