Прудкий здобув бронзу чемпіонату Світу
Написав Юлія Порпленко   
Середа, 21 листопада 2012, 17:44

pyc7a4b84987a30323375eaf1aa5484803

   Чигиринський боксер - Олег Прудкий привіз бронзу з 5-го Чемпіонату Світу серед студентів вищих навчальних закладів. Цього року змагання відбулись в Азербайджані, де наш  спортсмен провів три поєдинки. У фіналі він поступився чемпіону – росіянину Махіру Пашаєву. Загалом поборотися за студентську Світову першість приїхало  близько ста бійців із 10 країн.

   

   Черкаський боксер був дебютантом подібного чемпіонату. Провів три поєдинки, хоча фактично на ринг виходив лише двічі. Перший бій – «зняли». Як наслідок – технічна перемога на користь нашого земляка. Під час другого поєдинку Прудкий виграв (19:9) у казахського боксера – Ерасила Сейфолданова.  У третьому двобої Олег боксував із росіянином, який і виграв чемпіонство – Махіром Пашаєвим.


   За підсумками змагань Прудкий посів 3 місце у ваговій категорії до 56-ти кілограмів. Хороший результат на чемпінаті Світу серед студентів продемонструвала вся українська збірна у складі 9 боксерів. У загальнокомандному заліку Україна посіла 3 місце. На їхньому рахунку 6 медалей : одна золота, одна срібна, та 4 бронзові.