Боксери Черкащини з новими нагородами
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 24 вересня 2012, 06:11

P803khvkjkhjk78u67ghj0416

   Юні шполянські спортсмени довели, що на Черкащині вміють боксувати. Хлопці вибороли золоті медалі чемпіонату  всеукраїнського ґатунку.

   Хоча юні, проте досвідчені. Саме так говорять про учасників всеукраїнського турніру з боксу, що нещодавно проходив у м. Іллінці Вінницької області. Адже до участі у цьому боксерському турнірі долучаються лише спортсмени вікової категорії –  1998-2003 років народження. Цього року серед учасників і представники Черкащини. Зокрема, випробувати свої сили на всеукраїнському рингу завітала ціла  збірна юних спортсменів із Матусівської ДЮСШ Шполянського району.

   За звання кращих юні боксери змагалися цілих два дні, з 7-го по 8-ме вересня. Роздзинкою чемпіонату став візит одного із найвідоміших боксерів України – В’ячеслава Узілкова, який нині є  інтерконтенинтальним чемпіоном серед професіоналів за версією УВО в категорії 79,9 кг. Незважаючи на досить сильну конкуренцію, шполянські спортсмени таки змогли вибороти собі місце на п’єдесталі першості. Як повідомляє Шполянська районна адміністрація, переможцями турніру стали Максим Крижній (2001 р. н.), Владислав Дробот (2001 р. н.), Дмитро Мишалов (2000 р. н.). Срібними призерами всеукраїнського чемпіонату з боксу стали Богдан Пахолко (2002 р. н.) та Владислав Прицепов (1999 р. н). Юних чемпіонів підготував тренер-викладач Матусівської ДЮСШ з боксу Віктор Анатолійович Назаренко. наразі спортсмени готуються до наступних всеукраїнських та обласних змагань.