Ростислав Мокрушенко здобув срібло на Чемпіонаті України з боксу серед юнаків
Написав Administrator   
Вівторок, 19 червня 2012, 13:43

    Не пасе задніх боксерська молодь. Днями показав клас юний черкасець Ростислав Мокрушенко. Хлопець виступав на Чемпіонаті України з боксу серед юнаків. Вихованець КДЮСШ «Вікторія» захищав честь фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Змагання проходили в Керчі. За першість на чемпіонаті боролися майже півтисячі боксерів. Спортивний марафон для черкасця завершився здобуттям срібної нагороди. Подробиці – у наступному сюжеті.

Чемпіонат України з боксу серед юнаків в Керчі зібрав найсильніших спортсменів нашої країни. Свої вміння на рингу демонстрував черкасець Ростислав Мокрушенко. Минулоріч він став фіналістом аналогічного чемпіонату. А цьогоріч спортсмен єдиний, хто поїхав на змагання від нашого міста. Ростислав Мокрушенко – вихованець КДЮСШ «Вікторія». На цих змаганнях він захищав честь фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Виборювати перемогу хлопцю довелося в серйозних суперників.

 

Ростислав Мокрушенко, срібний призер Чемпіонату України з боксу: «Я провів два бої, у першому поєдинку. Я виграв з великою перевагою у третьому раунді, а в другому поєдинку я провів три раунди і отримав поразку».

На думку тренера, результати змагань суперечливі. Ростислав був на голову вищий, говорить Віктор Кіхтенко.

 

Віктор Кіхтенко, тренер КДЮСШ «Вікторія»: «Хлопець дуже талановитий, достойно провів всі бої, зайняв друге місце, але були суперечки. Бій був рівний, було навіть сказано, що Ростислав був сильніший».


14-ти річний Ростислав Мокрушенко займається боксом уже 4 роки. За цей час встиг стати чемпіоном області та фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Захоплення спортом хлопець перейняв від батька. Ігор Мокрушенко в минулому також боксер. Чоловік тренувався в цьому ж залі. За тренера йому був нинішній наставник Ростислава. Ігор Мокрушенко пишається тим, що син пішов його стопами.

 

Взяти реванш Ростислав збирається на наступних змаганнях. Чемпіонат Європи чекає на нього вже у жовтні в Анапі. Там спортсмен боротиметься у складі збірної України. Та перешкодою на шляху до перемог

 

ТРК "ВІККА"